Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Radisson har inte alltid de enklaste namnen på sina hotell och detta har namnet Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz. Det är ett väldigt stort hotell i centrala Berlin och bara drygt 200m bort från det kända TV-tornet som så ofta utmärker sig i stadsbilder över Berlin.

Hotellet är som sagt väldigt stort och har 1012 gästrum spridda över totalt 37 våningar vilket per automatik gör det till en väldigt hög byggnad. Rummens toaletter har golvvärme för att öka komforten och du har tillgång till wi-fi över hela hotellet.

Totalt sätt har Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz hela tre restauranger. Den ena fokuserar på att servera frukost, lunch och söndagsbrunch och har väldigt bra öppettider. Den andra restaurangen fokuserar helt och hållet på kvällen för att servera lokala specialiteter. Den sista restaurangen är kombinerad bar och lounge och har öppet från 06 på morgonen till 01 på natten varje dag.

I ett så pass stort hotell som detta finns det givetvis en stor valör av olika hotellrum att välja mellan. De enklaste rummen är standardrummen och enkelrummen som också är de billigaste på hotellet. Det finns även sviter på hotellet och relativt till många andra hotell så är hotellrummen väldigt prisvärda på Park Inn Radisson Berlin Alexanderplatz.

Skulle vädret vara dåligt och du vill stanna inne på hotellet finns det en hel del att göra. Här finns gym som är öppet dygnet runt, ett fullständigt spa med behandlingsrum, hälsoklubb och bastu. Om vädret däremot skulle vara bra och du ändå vill stanna på hotellet så kan du bege dig till takterassen som bjuder på en fantastisk utsikt över centrala Berlin.

Rummen är välutrustade med badrum, hårtork, värdeförvaringsskåp, allergitestade sängkläder, strykjärn, luftkonditionering, satellit-TV m.m. Dessutom har rummen daglig städning.

Om du tittar på att resa hit med företaget så finns här 11 mötesrum, konferenslokal och ett företagscenter som kan hjälpa er med arrangemang och utrustning.

från 737 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Berlin