Ivbergs Hotel Premium

Ivbergs Hotel Premium är ett fyrstjärnigt hotell med totalt 150 gästrum fördelade på hotellets 6 våningar. Hotellet ligger i centrala Berlin och i stadsdelen Mitte precis intill Kleiststrasse som är en stor huvudled genom Berlin.

Följer man vägen nordväst så passerar man bara efter några hundra meter shoppingvaruhuset KaDeWe och efter ytterligare ett par hundra meter ligger nästa stora shoppingcenter, Europa Center.

Många av Berlins främsta sevärdheter ligger i östra delen av centrala Berlin och runt det område där Berlinmuren en gång gick. Från hotellet är det ungefär en 3 kilometers promenad till Potsdamer Platz och där omkring ligger många sevärdheter inom ett par kilometers avstånd. På vägen dit passerar du dock stadsbiblioteket, Bauhausarkivet och gallerian Gemäldegalerie.

Hotellrummen känns modernt inredda och mörkläggs enkelt med hjälp av mörkläggningsgardinerna. På rummen hittar man minibar, eget badrum med dusch, LCD-TV med satellitkanaler och luftkonditionering. Du hittar även ett skrivbord med telefon där du har möjlighet att ringa lokalsamtal gratis.

Värdeförvaringsskåp finns på rummet men trådlöst Internet går endast att få mot en extra avgift.

Hotellet har både en bar och restaurang för dig som vill äta på hotellet eller ta en drink på kvällen. Rumsservice finns att få under begränsade tider på dygnet och varje morgon serveras en frukostbuffé som hotellgästerna har möjlighet att ta del av mot en tilläggsavgift.

från 595 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Berlin