Hotel Adlon Kempinski

Hotel Adlon Kempinski är ett lyxigt femstjärnigt hotell i centrala Berlin. Hotellet ligger precis intill Pariser Platz och Brandenburger Tor vilket gör att hotellets läge är fenomenalt för turister som vill ha en lite högre standard på boendet.

Från hotellet har du gångavstånd till det fantastiska riksdagshuset, förintelsemonumentet, Postdamer Platz, shoppingvaruhus och den stora stadsparken Tiergarten. Att ha många intressanta platser inom gångavstånd är inte fel som turist och skulle du vilja ta dig längre bort är det enkelt gjort med hjälp av spårvagnen.

Hotel Adlon Kempinski är ett hotell med hög standard och många rum. Totalt sätt har hotellet 385 rum fördelat över 6 våningar. På hotellet hittar du en hälsoklubb och ett fullständigt spa. Här finns även inomhuspool, ångbastu och vanlig bastu.

Hotellet har inget fullskaligt gym utan hälsoklubben bjuder på en del träningsmaskiner som håller flåset igång som t.ex. löpband och cyklar.

Som företagsresenär är hotellet perfekt. Här finns hela 17 mötesrum och en stor konferenslokal att använda sig av. Givetvis finns här även ett företagscenter som hjälper dig att organisera och bistå med utrustning som ni kan tänkas behöva.

Hotel Adlon Kempinski har givetvis en reception som är öppen dygnet runt och hotellet har en hel del tjänster att bistå med som kemtvätt, bagageförvaring, conciergetjänster, frisersalong och limousine- och taxitjänst.

Totalt sätt har hotellet 4 restauranger, 2 barer varav den ena också hänger ihop med poolen. Rumsservice finns att få dygnet runt och varje morgon serveras frukost mot en tilläggsavgift. Skulle du vilja utnyttja så många timmar på som möjligt av dygnet har hotellet även en egen nattklubb.

Hotellrummen på Hotel Adlon Kempinski är lyxigt inredda och har utrustade med minibar, luftkonditionering och ett eget badrum med separat badkar och dusch. Du hittar även platt-TV, skrivbord, telefon och tillgång till gratis wi-fi på rummet. Hotellrummen har värdeförvaringsskåp på rummet stort nog för att rymma bärbar dator.

från 2379 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Berlin