Hilton Berlin

Hilton Berlin är ett central hotell i Berlin beläget i anslutning till torget Gendarmenmarkt. Vid detta torg hittar du välkända landmärken för Berlin som Deutscher Dom, Konzerthaus Berlin och Französischer Dom.

Läget gör att du har nära till många av de sevärdheter som finns i centrala Berlin och du når mycket inom rimliga gångavstånd på ett par kilometer som t.ex. Potsdamer Platz och Brandenburger Tor som båda ligger lite drygt 1,2 km gångväg från hotellet. Andra sevärdheter som Berliner Dom, Unter den Linden och Checkpoint Charlie är andra exempel som också ligger väldigt nära Hilton Berlin.

Hilton Berlin är dock ett väldigt stort hotell med hela 601 hotellrum fördelade på 8 våningar. Hotellstandarden är femstjärnig och mycket av detta speglar av sig på inredning, faciliteter och andra bekvämligheter på hotellet.

Hilton Berlin har t.ex. inomhuspool, ett fullständigt spa, mötesrum och stora konferenslokaler. Hotellet är speciellt populärt bland företagsresenärer men även turister som vill ha nära till sevärdheter och allt som centrala Berlin har att erbjuda.

Hotellrummen på Hilton Berlin är mycket trevliga och alla hotellrum har klimatanläggning med luftkonditionering för att göra även de varmaste sommardagarna behagliga. På rummen hittar du minibar, platt-TV med premiumkanaler, mp3-dockningsstation, telefon, skrivbord och ett värdeförvaringsskåp.

Hotellrummen har även väl påkostade sängar och du har möjlighet att välja typ av kudde själv och även få allergitestade sängkläder om så önskas. Alla hotellrum är väl ljudisolerade för att du inte ska störas av andra hotellgäster och du kan enkelt mörklägga hotellrummen med hjälp av mörkläggningsgardinerna.

Hilton Berlins reception har öppet dygnet runt och kan hjälpa dig med kemtvätt, bagageförvaring och biljettassistans. Hotellet har 2 restauranger, bar och varje morgon serveras det frukostbuffé mot en extra avgift. Du kan även ta del av rumsservicen som finns att få dygnet runt.

I övrigt har hotellet bibliotek, bankomat, terrass och handikappanpassade utrymmen.

från 1324 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Berlin