Hampton by Hilton Berlin City West

I västra Berlin hittar du Hampton by Hilton Berlin City West som är ett trestjärnigt hotell som ingår Hilton-kedjan. Hotellet ligger väldigt nära tågstationen Berlin-Zoologischer Garten station och som i sin tur ligger i direkt anslutning till djurparken i Berlin.

Hotellet ligger även nära museet The Story of Berlin som tar dig tillbaka 800 år i Berlins historia. Du har också nära till Berlins tekniska universitet som knappt 300 m norrut. Om du vill shoppa finns här flera shoppingcenter inom rimliga avstånd som t.ex. Europa Center.

Hampton by Hilton Berlin City West är ett ganska stort hotell med sina 214 gästrum som alla är rökfria. Det finns flera olika rumstyper att välja mellan där de billigaste standardrummen är de mest prisvärda.

Hotellet är affärsanpassat och har en konferenslokal och konferensanläggning som du kan använda dig av. Det finns även ett företagscenter som kan hjälpa dig att organisera möten och konferenser på plats.

Hotellet receptionen är som väntat öppet dygnet runt och här finns det conciergetjänster och möjlighet att få hjälp med så väl bagageförvaring som kemtvätt och tvättmöjligheter. Hotellet är bestyckat med ett gym, en bar, snackbar och varje morgon serveras det varm och kall frukostbuffé till hotellgästerna kostnadsfritt.

Hotellrummen på Hampton by Hilton Berlin City West är modernt inredda och är bestyckade med luftkonditionering, styrkjärn med strykbräda, platt-TV, skrivbord och telefon. Du har möjlighet att ringa gratis lokalsamtal med telefonen och det finns även gratis trådlöst Internet att använda sig av.

från 587 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Berlin