Angleterre Hotel

Angleterre Hotel är ett fyrstjärnigt hotell beläget ca 300 m söder om Checkpoint Charlie i Berlin. Det är längs med huvudgatan Friedrichstrasse som du hittar hotellet och härifrån tar du dig enkelt vidare med spårvagn eller till fots.

Hotellets läge är väldigt bra och förutom att ha väldigt nära till Checkpoint Charlie har du Judiska Museet, Tempodrom, Potsdamer Platz och många andra populära platser inom gångavstånd från hotellet.

Angleterre Hotel har 155 gästrum som är fördelade på hotellets 8 våningar. Det finns ett fåtal olika rumskonfigurationer att välja mellan där Economy och Comfort är det två vanligaste. De finns att få som både dubbelrum och tvåbäddsrum. Det finns även svit att boka för den som vill öka standarden på boendet.

Hotellrummen är ljust och modernt inredda. Rummen är ljudisolerade och bestyckade med TV, luftkonditionering, separat sittutrymme och gratis wi-fi.

Hotellet har både restaurang och bar tillgängligt. Varje morgon serveras det en frukostbuffé mot tilläggsavgift och om du önskar finns det rumsservice att få dygnet runt.

Hotellet har företagscenter och mötesrum för affärsresenärer. De har även ett gym, och bastu tillgängligt för hotellgäster. Förutom detta hittar du även bankomat och bibliotek på Angleterre Hotel.

från 575 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Berlin